Gezellig genieten met de hele familie

Plan jouw bezoek

Op een zucht van de zee

Fort Napoleon was het decor voor honderden jaren geschiedenis. Op een zucht van de zee, midden in de duinen spreekt het tot de verbeelding als eventlocatie. Bovendien is het stadsdeel Oosteroever in volle expansie; een extra troef en aantrekkingskracht!

Het fort vormt de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen wandel- of fietstocht. Klaar om Oostende, Bredene en de kuststreek te verkennen? Starten of afsluiten (of beiden ;-)) doe je in De Belevingsbrasserie!

100% kidsproof

Een plek waar kinderen kunnen dromen & spelen, en (groot)ouders kunnen ontspannen: De Belevingsbrasserie verwelkomt & verwent jong & oud. Vraag bij je bestelling zeker naar de schattenkaart en ga op zoek naar Napoleon!

Geniet van de heerlijke cocktails en tapas op onze kaart, onze huisgemaakte garnaalkroketten en fish & chips met ploate*, lekkere snacks en klassiekers, koffie en gebak … (*pladijs uit de Noordzee).

CHECK DE AGENDA MET EVENTS

Juli & augustus elke dag open van 10.00 tot 20.00 u.

11 november t.e.m. 15 maart: van woensdag t.e.m. zondag van 10.00 tot 17.00 u.
Vanaf 15 maart t.e.m. 11 november: van woensdag t.e.m. zondag van 10.00 tot 18.00 u.
Juli & augustus: elke dag van 10.00 tot 20.00 u.
Schoolvakanties: elke dag: 10.00 tot 18.00 u.

De Belevingsbrasserie is volledig toegankelijk met rolstoel en kinderwagen.

Ons adres: Vuurtorenweg 13, 8400 Oostende

Met de auto: op minieme wandelafstand is ruime parking aanwezig.

Met de tram: halte Duin en Zee

Met de overzetboot: Er is een gratis overzetboot beschikbaar vanop de Visserskaai ter hoogte van het Vissersplein naar het Maritiem Plein op de Oosteroever. Vanaf de afstapplaats is het nog 15 minuten wandelen tot aan het fort.

RESERVEER ONLINE